Så många gånger som jag har lämnat bort storasyster utan oro eller saknad. Jag har som sagt bara längtat efter att få slippa barnvakta henne.

I allt flyttkaos så har jag redan efter en dag börjat sakna henne. För mig är det så stort så ni anar inte! Jag ringde tillochmed min far för att önska dotter min godnatt, men då hade hon redan somnat och jag blev lite sorgsen.

Jag hoppas verkligen det håller sig på denna vägen. Jag hoppas att vi är på väg upp ur helvetets avgrund och börjar närma oss det vanliga helvetet...

Lillasyster sover så gott i famnen på mig och jag är bara tokigt kär i henne. Ett fantastiskt litet skratt och alla charmiga leenden. ojojoj!

Storasysters leende eller skratt har jag förträngt. Jag önskar jag skulle minnas. Jag önskar vi hade sluppit denna svåra omväg. Jag är dock tacksam för att det känns som vi är på väg åt rätt håll. Jag är tacksam för att jag saknar henne.
Mitt i allt flyttkaos har storasyster fått semester, eller snarare är det mamman här som fått semester.

Jag har efter denna vecka som varit bara längtat efter att få lämna bort henne så att vi båda hinner återhämta oss från all panikångest och slarviga rutiner. Storasyster har det hur bra som helst. Jag är inte ett dugg orolig för henne.
Det dåliga samvetet kryper bak i nacken för jag tycker det är så skönt att få ha lillasyster för mig själv, men jag hade verkligen inte orkat mer. Att jag ens behöver rättfärdiga det för mig själv är så fel. Hon har det bra och jag får ha det bra med. Dagarna kommer gå i ett så tur är väl det att hon slipper allt kaos.

Så nu börjar jag min påskledigjet med lillasyster och maken.
Glad påsk på er!
Oj som jag kämpar. Kämpar för att hålla ihop, för att orka. Men det där illamåendet som hör ihop med panikångesten sköljer stundtals över mig som en våg.

Ju längre tiden går med lillasyster så kommer jag på mig att fråga maken om storasyster gjorde likadant. Eller om de skrattade likadant. Jag minns inte storasyster leende eller skratt, medan maken kan börja skratta åt det bara han tänker på det. Jag minns inte alls. Jag har förträngt. Jag minns vilka kläder hon hade på sig, men jag minns inte hur hon var.